Opvoeding

76 Articles

Er is al veel gesproken en geschreven over opvoeding. Toch brengt de opvoeding nog vaak veel vragen en onzekerheden met zich mee. Veranderingen in de opvoeding doorvoeren zijn erg moeilijk, in de praktijk blijven de oude patronen zich namelijk vaak herhalen. Als ook alle tips uit handboeken en van internet niet voldoende blijken te zijn om de problemen met de opvoeding op te lossen is hulp van een professional vaak hard nodig. Een opvoeddeskundige kan helpen om het weer gezellig te maken thuis. Onder de categorie ‘Opvoeding’ vindt u professionals die klaarstaan om uw hulpvragen te beantwoorden. Hieronder hebben we een aantal situaties beschreven die u wellicht richting geven in het vinden van de juiste professional.

Gezondheid

33 Articles

U maakt zich zorgen over uw gezondheid of de gezondheid van uw kind. Ook na veel surfen en lezen op internet weet u niet wat u moet doen en bij wie u moet zijn voor het beste advies. Zorgscout verwijst u door naar de best passende professional, iemand die uw hulpvraag op professionele wijze kan beantwoorden. Hieronder vindt u een aantal veel voorkomende vragen, via deze vragen komt u bij de professional die bij u past.

Ontwikkeling

96 Articles

Onder de categorie ontwikkeling vindt u de professionals die u kunnen helpen bij het vinden van professionele hulp en antwoorden rondom uw ontwikkeling en de ontwikkeling van uw kind. Maakt u uzelf zorgen om de ontwikkeling van uw kind of hebt u hier vragen over? Onderstaande vragen helpen u bij het zoeken naar de juiste professional.

Relatie

55 Articles

Onder de categorie relatie vindt u de professionals die gespecialiseerd zijn in relatieproblemen. Loopt uw relatie niet meer zoals gehoopt? Lukt het niet om er samen uit te komen? Dan kan het soms raadzaam zijn om hulp in te schakelen. Dat kan voelen als een grote stap, maar niets doen lost de problemen ook niet op. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen/problemen op het gebied van relatieproblemen. Via deze vragen/problemen verwijzen wij u graag naar de geschikte professional. Herkent u een of meer van onderstaande vragen/problemen, dan is het zinvol om contact op te nemen met een gespecialiseerde professional.

Ouderen

0 Articles

Financiën

1 Articles

Steeds meer mensen krijgen moeite om financieel het hoofd boven water te houden. Verandering van inkomsten, relatie of andere zaken kunnen hier een oorzaak van hebben. Dit vraagt om flexibiliteit van uitgaven. Het komt geregeld voor dat de gevolgen al groot zijn, voordat het probleem daadwerkelijk herkend wordt. Wanneer u zelf al veel gedaan hebt, maar er niet uit komt. zijn er professionals die u graag helpen.

Uncategorized