• Mijn kind moet weten waar zijn/haar lichamelijke grenzen zijn in contact met anderen.

Alles verandert als uw kind volwassen wordt. Deze begint over van alles na te denken; over eigen manier van leven en relaties met anderen. Niet alleen het lichaam verandert, maar ook de gevoelens en dat kan heel verwarrend zijn. Hier heeft uw kind ondersteuning en begeleiding in nodig.

Deze ondersteuning is erg belangrijk. Wanneer u zich zorgen maakt over, hoe uw kind omgaat met anderen. Dan kunt u hier veel informatie en tips over lezen. Ook kunt u een gesprek aan gaan met de school. Wanneer u na het lezen van informatie en de tips en het gesprek met school, niet het gewenste resultaat ziet? Dan is het wellicht goed om professionele hulp in te schakelen die bij u en uw situatie past.
Klik hier voor gespecialiseerde professionals op het gebied van ontwikkeling.
Ook is opvoeden/begeleiden niet altijd even vanzelfsprekend. Hoe kunt u uw kind het beste ondersteunen hoe deze met anderen om zou moeten gaan? Wanneer u na het lezen van informatie en tips, nog niet het gewenste resultaat ziet? Dan is het wellicht goed om professionele hulp in te schakelen die bij u en uw situatie past.
Klik hier voor gespecialiseerde professionals op het gebied van opvoeding.