Over Zorgscout

Ons doel? Uw hulpvraag beantwoorden!

Er lopen mensen rond met dringende en onbeantwoorde hulpvragen. Vragen die vaak niet op de juiste en meest effectieve manier beantwoord worden. Vaak duurt het (te) lang voordat een hulpvrager bij de juiste hulpverlener is.

Iedereen in Nederland verdient de beste professional die klaarstaat om hulpvragen te beantwoorden. Een professional waar u een klik mee hebt en die weet hoe hij/zij u het beste kan helpen.

Dit is de reden voor het opstarten van Zorgscout. Een website waar mensen met hulpvragen voorgesteld en gekoppeld worden aan professionals. Professionals die in staat zijn om hulpvragen op de juiste en meest effectieve manier te beantwoorden.

Zorgscout is laagdrempelig en makkelijk in gebruik. Iedereen met een hulpvraag kan, op elk uur van de dag, anoniem en vanuit de eigen vertrouwde omgeving op zoek naar een professional die zijn of haar hulpvraag het beste kan beantwoorden.

Bent u ook op zoek naar de juiste professional voor uw hulpvraag? Typ dan uw vraag in de zoekbalk en vind de professional die uw vraag kan beantwoorden.

ZorgScout

Samen ontzorgen